Iran University of Medical Sciences

یادواره شهدای اسپایکر و کراده عراق همراه با مراسم افطاری در د انشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۷ |

به گزارش روابط عمومی معاونت بین المل، بعد از ظهر چهارشنبه 25 خرداد 1395 یادواره شهدای اسپایکر و کراده  عراق همراه با مراسم افطاری درمعاونت دانشجویی و فرهنگی د انشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در این یادواره دانشجویان عراقی پردیس بین الملل، با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه با پرپایی نمایشگاه عکس شهدای اسپایکر و کراده و سخنرانی در این زمینه یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشتند.

در این مراسم سفیر عراق در ایران، دکتر عبادی آذر معاون دانشجویی و فرهنگی ودکتر قاسمی معاون بین الملل دانشگاه حضور داشتند.

سفیر عراق در این مراسم  به یاد شهدای این دو منطقه در عراق که به دست گروهک تروریستی داعش به شهادت رسیده بودند، اظهار داشت: دولت ایران دولت دوست و همسایه است و با تمام وجود با تروریسم مبارزه می کند.

وی همچنین به دولت و ملت ایران به خاطر شهدای مجلس که به دست گروهک تروریستی داعش به شهادت رسیده اند تسلیت گفت.

در ادامه دانشجویان سخنرانی هایی در باب شهدای این واقعه ایراد نمودند و در پایان با افطاری از دانشجویان پذیرایی بعمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر