• فعالیت های علمی بین المللی

ارتباط دانشگاه با صنعت

فراخوان دومین جشنواره ملی زن و علم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۶ |

فراخوان دومین جشنواره ملی زن و علم (بزرگداشت زنده یاد مریم میرزاخانی) از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام شد.

این رویداد ملی با هدف تجلیل از زنان نخبه و فعال علمی، فرهنگی و اجتماعی، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و سایر نهادهای ذی‌ربط در اسفندماه سال ۹۷ در محل دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره؛ این رویداد تنها در یک بخش رقابتی برگزار می‌شود. در این بخش مستندات دریافتی مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند گرفت. بانوان داوطلب در سه رده سنی زیر ۴۰ سال، ۴۰ تا ۶۵ سال و بالای ۶۵ سال می‌توانند در جشنواره شرکت نمایند. از برگزیدگان در آیین پایانی جشنواره تقدیر خواهد شد.

محورهای رقابتی جشنواره به شرح زیر است:

الف- شاخص‌های علمی:

با تأکید بر شاخص‌هایی از قبیل دریافت جوایز ملی و بین المللی، ابداعات و اختراعات، طرح‌های علمی برجسته، کتاب، مقالات، تعاملات علمی بین المللی و...

ب- شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی:

نقش آفرینی زنان در موضوعاتی از قبیل فعالیت‌های شاخص در زمینه کارآفرینی، فعالیت‌های برجسته اجتماعی، فعالیت‌های برجسته و داوطلبانه فرهنگی، فعالیت‌های خیریه، محرومیت زدایی از مناطق محروم، قرآن پژوهی، ایثار و فداکاری، محیط زیست، فعالیت در زمینه گسترش تمدن ایرانی اسلامی، گسترش زبان فارسی در زمینه تخصصی و... است.

فراخوان جشنواره ملی زن و علم

دستورالعمل اجرایی جشنواره ملی زن و علم

آدرس سایت: www.wsfestival.ir

CAPTCHA code