جشنواره غذای اقوام وملل از جنس همدلی و دوستی فرهنگ ها در بین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران
جشنواره غذای اقوام وملل با همنکاری معاونت بین الملل و معاونت دانشجویی فرهنگی و با حضور پرشور دانشجویان، واستقبال بی نظیرخانواده بزرگ دانشگاه علوم بزشکی ایران روز چهارشنبه 21 آبان 1404 برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، این جشنواره با هدف آشنایی با آداب وفرهنگ غذای شهرها وکشورهای مختلف حاضر در دانشگاه وایجاد نشاط وشور در بین دانشجویان ایرانی وخارجی وبا استقبال پرشور دانشجویان وهمچنین مسئولین دانشگاه برگزار گردید.
در این جشنواره، ۱۴ گروه از شهرها و کشورهای مختلف به معرفی غذاهای محلی، شیرینیها و تنقلات سنتی خود پرداختند. هر یک از شرکتکنندگان با پوششهای محلی خاص منطقهشان و استفاده از ظروف سنتی و طبخ غذاهای محلی مربوط به آن ناحیه، فرهنگ غنی خود را به نمایش گذاشتند.
در این برنامه دکتر مقتدایی معاون بین الملل، دکتر طالاری معاون دانشجویی فرهنگی، حجت الاسلام دکتر سلیمانی مسئول نها نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر افتخاری مشاور ومعاون آموزشی معاونت بین الملل، دکتر خورشیدی معاون فرهنگی دانشجویی معاونت بین الملل ودیگر مسئولین ضمن تقدیر از حضور دانشجویان در این برنامه از تمامی غرفه های حاضر جشنواره بازدید نمودند.
در پایان این برنامه، گروههای برتر جشنواره بر اساس ارزیابی غذاها و نمایشهای فرهنگی بشرح زیر معرفی شدند:
رتبه اول: افغانستان (سارا فیاض _ زهرا رضایی _ هانیه امیری _ مهدیه لطیفی)
رتبه دوم: تبریز ۱ (منا ضیایی _ منا اکبری _ محدثه اکبری)
رتبه سوم: خوزستان (هانیه نقی زاده _ مائده جبلی _ شیرین مختاری)
رتبه چهارم: هند (فاطیما بنیش _ رسول اوزما _ رمضان میدهات _ نور ناورین)
رتبه پنجم: عراق ۱ (محمدقاسم پلان _ محمد تقی نعیم _ محمد پلان)











کامنت