نشست بينالمللي خاورميانه و اروپا
نشست بينالمللي خاورميانه و اروپا در منطقه آزاد کيش مورخ 27 مهر ماه 97 لغايت 29 مهر ماه در حال برگزاري مي باشد.
نشست بينالمللي خاورميانه و اروپا در منطقه آزاد کيش مورخ 27 مهر ماه 97 لغايت 29 مهر ماه در حال برگزاري مي باشد. در اين نشست علمي که به مدت سه روز ادامه خواهد داشت، استادان و صاحب نظران کشورمان و پژوهشگران موسسه هاي علمي پژوهشي و دانشگاهي از کشورهاي مختلف اروپايي از جمله اتريش، آلمان، يونان، ايتاليا، هلند، پرتقال، سوئد وسوئيس و جمعي از کشورهاي خاورميانه مشارکت دارند.
جناب آقاي دکتر محمدصادق قاسمي معاون بين الملل دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار داشتند: اين نشست علمي از جمله برنامه هايي است که براساس تفاهمنامه همکاري ميان پنج دانشگاه بزرگ کشور تدوين گرديده و از مهمترين اهداف آن، ايجاد ارتباط بين تيمهاي پژوهشي، يافتن راهکار براي غلبه بر موانع در همکاريهاي پژوهشي و نوآوري شامل موانع سازماني، موانع عملي و موانع فرهنگي، تقويت همکاريهاي بينالمللي در ارتباط با تحقيق و نوآوري است.
وي افزود: اين پنج دانشگاه شامل دانشگاههاي اميرکبير، صنعتي شريف، علوم پزشکي تهران و علوم پزشکي ايران با محوريت دانشگاه تهران با تشکيل يک کنسرسيوم، نشست بينالمللي خاورميانه و اروپا را در دستور کار خود قرار داد که اولين نشست آن روز جمعه 27 مهر ماه در کيش گشايش يافت. در اين نشست بين المللي مسائلي همچون خط مشي نوآوري و علم، نقاط قوت و ضعف در همکاريهاي علمي و پژوهشي در خاورميانه و بين کشورهاي خاورميانه و اروپا در چهار حوزه پژوهشي آب، انرژيهاي تجديدپذير، بيماريهاي غيرواگير و مسائل شهري و شهرنشيني و نوآوريهاي مربوطه، انتقال تکنولوژي و مهارت، ثبت اختراع و ارزيابي کيفيت، ايجاد و گسترش همکاريهاي پژوهشي و نوآوري در اين نشست مورد بررسي قرار ميگيرد.
در اين نشست سه روزه، راهکارهاي تقويت همکاريهاي متقابل، نقاط قوت و ضعف در همکاريهاي علمي و پژوهشي بين کشورهاي خاورميانه مورد بررسي قرار ميگيرد و در قالب 75 سخنراني و مقاله توسط محققان داخلي و خارجي و سرمايهگذاران در پنلهاي تخصصي چالشهاي موجود اين حوزه مورد بررسي قرار مي گيرد.