دکتر “فرهاد احمدي” معاون پژوهشي بين الملل دانشگاه در جمع يک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمي جهان قرار گرفت
به گزارش روابط عمومي معاونت بين الملل،براساس داده هاي منتشر شده از پايگاه طلايه داران علم تامپسون رويترز (ISI) "دکتر فرهاد احمدي" عضو هيئت علمي و معاون پژوهشي بين الملل دانشگاه علوم پزشکي ايران در زمره يک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمي جهان قرار گرفته است.
معيار انتخاب پژوهشگران برتر تعداد استنادهاي صورت گرفته به آنها از طرف ساير پژوهشگران است. بر همين اساس پژوهشگراني که توانسته اند براساس تحقيقات خود به بالاترين سطح اعتبار بين المللي دست يابند براساس ارزيابي ISI در گروه نخبگان علمي برتر دنيا قرار مي گيرند. نخبگان ?% برتر دنيا، ??% از کل علم دنيا را توليد مي کنند و همين گروه ??% از کل استنادهاي دنيا را دريافت ميکنند. پايگاه طلايه داران علم ( ISI ) فهرست دانشمندان ?% برتر دنيا را فراهم آورده است.
به اين منظور تنها فعاليت نويسندگان در ??سال اخير در محاسبات لحاظ ميشود. نويسندگان در هر رشته بر حسب تعداد استنادهايي که دريافت کردهاند مرتب سازي و سپس ?% برتر نويسندگان به عنوان نخبگان علمي در نظر گرفته ميشوند. در آخرين آمار منتشر شده 173 دانشمند از دانشگاه ها و موسسات پژوهشي کشور در زمره دانشمندان يک درصد برتر دنيا قرار گرفتند و نام دکتر احمدي در فهرست مورد نظر اعلام گرديده است.
نخبگان علمي مهمترين عامل رشد و توسعه نظامهاي علمي هستند، از همين رو شناسايي آنها از اهميت بسزايي برخوردار است. کشورهاي پيشرفته علمي براي جذب نخبگان از سرتاسر دنيا برنامهريزي و سرمايه گذاري ميکنند که باعث شده است تا اين کشورها به بزرگترين مقصد براي مهاجرت نخبگان علمي دنيا تبديل شوند
بيوگرافي علمي
اين دانشمند افتخار آفرين در سال 1355 در مشهد مقدس چشم به جهان گشود و پس از کسب ديپلم تجربي خود در سال 1373 ؛ وارد دانشگاه مشهد شده و در رشته کارشتاسي شيمي فارغ التحصيل شد. همچنين مقاطع ارشد و دکتراي خود را در رشته شيمي تجزيه از دانشگاههاي تبريز و کرمانشاه دريافت کرد. دکتر فرهاد احمدي در طي تحصيل فعاليت هاي پژوهشي بسياري انجام داده است که ثمره آن 75 مقاله ثبت شده در پايگاه ISI مي باشد و مدرس تعداد 500 دانشجوي دکترا بوده اند.
معاون پژوهشي دانشکده داروسازي پرديس بين الملل
دکتر احمدي در حال حاضر علاوه بر معاون پژوهشي معاونت بين الملل ، معاونت پژوهشي دانشکده داروسازي پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشکي ايران را نيز بر عهده دارند. وي پيشتر سابقه تاسيس دانشکده داروسازي در دانشگاه کرمانشاه به همراه دکتر دانش مهر را داشته اند و از توسعه و ارتقا دانشکده داروسازي بين الملل دانشگاه بسيار اميدوار بوده و سرعت کار را موفقيت آميز مي داند. به اعتقاد ايشان مهمترين مسئله ساختار فيزيکي است که مي بايست مورد توجه قرار بگيرد. در حال حاضر، دانشکده د