امضای برنامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی
دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه، در راستای تقویت دیپلماسی سلامت، برنامه همکاری جدیدی امضا کردند.
دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه، در راستای تقویت دیپلماسی سلامت، برنامه همکاری جدیدی امضا کردند. این جلسه به میزبانی مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه و با حضور دکتر نادر توکلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در این مراسم، دکتر نادر توکلی با اشاره به ظرفیت بالای دیپلماسی سلامت برای همکاریهای بینالمللی، تاکید کرد که این حوزه نیازمند رویکردهای سیستمی به جای وابستگی به افراد خاص است. او همچنین به تجربههای بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی ایران از جمله برگزاری دورههای مدیریت بیمارستانی با همکاری دانشکده مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی به عنوان قطب کشوری و مدیریت اورژانس با همکاری سازمانهای جهانی بهداشت اشاره کرد و خواستار تعیین گروه و مدیر گروه این رشته و آغاز فرآیند جذب اعضای هیئت علمی در ماههای آتی شد.
دکتر شیخالاسلامی، رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه، نیز از حمایت کامل وزارت خارجه برای توسعه این رشته خبر داد و پیشنهاداتی در زمینه همکاریهای مشترک مطرح کرد. این پیشنهادات شامل برگزاری کارگاههای آموزشی، فعالیتهای پژوهشی مشترک، تدوین منابع درسی، و برگزاری کنفرانسهای ملی و بینالمللی در حوزه دیپلماسی سلامت بود.
همچنین دکتر مهدی مقتدایی، معاون بینالملل دانشگاه، با اشاره به فعالیتهای انجامشده در ایجاد رشته دیپلماسی سلامت، ضرورت بررسی نیازهای نیروی انسانی و جذب اعضای هیئت علمی مستقل را مورد تأکید قرار داد. او از ظرفیت بالای دانشگاه برای برگزاری دورههای آموزشی برای مدیران سلامت در سطح بینالمللی مانند دوره برگزار شده برای مدیران تاجیکستانی، و ایجاد مرکز تحقیقات دیپلماسی سلامت خبر داد.
دکتر محسن اسدی لاری نیز به اهمیت بهرهگیری از ظرفیتهای بینالمللی بهویژه اکو برای توسعه دیپلماسی سلامت اشاره کرد و بر ضرورت تعیین مدرسان برای هر درس در این حوزه تأکید داشت.
این برنامه همکاری گامی مهم در توسعه دیپلماسی سلامت و ارتقای همکاریهای بینالمللی در این حوزه محسوب میشود.
کامنت