• 1401/11/03 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 485
  • - تعداد بازدید کنندگان: 447
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
اجرای کارگاه بین المللی سازی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی ایران

گامی بلند به سوی بین المللی سازی دانشگاه اجرای کارگاه بین المللی سازی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی ایران

10542.mp3 گامی بلند به سوی بین المللی سازی دانشگاه اجرای کارگاه بین المللی سازی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی ایران

 کارگاه بین المللی سازی برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی ایران  در محل سالن VIP مرکز همایش های رازی برگزار گردید.

در این کارگاه، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن ابراز خرسندی جهت برگزاری کارگاه، به بین المللی سازی دانشگاه به عنوان یک هدف مستقل و ویژه در میان اهداف هفت گانه دانشگاه اشاره نمودند که نیازمند برنامه ریزی و اقدامات اجرایی متعددی در سطوح مختلف دانشگاه می باشد. همچنین با توجه به قرارگیری دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه سوم دانشگاه های ایران در بحث بین المللی سازی دانشگاه، به پیشرفت دیگر حوزه ها در این مسیر تاکید نمودند که حمایت از برنامه های در راستای بین المللی سازی دانشگاه را به عنوان یکی از وظایف ریاست دانشگاه ابراز نمودند.

پس از آن، جناب آقای دکتر مقتدایی، ضمن عرض خیرمقدم به شرکت کنندگان، به اهمیت بین المللی سازی دانشگاه، راه پیش رو، چالش ها، چشم انداز و جهت گیری های کلان معاونت پرداختند. همچنین استراتژی های معاونت بین الملل از جمله دیپلماسی سلامت که ارتقا همکاری با سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت و گروه های G5 و Shanghai می باشد را برشمردند و از برگزاری دوره های کوتاه مدت از جمله دوره Patient Safety  با همکاری دانشگاه کارولینای شمالی از اول اسفندماه سال جاری به مدت 5 روز خبر دادند.

در ادامه آقای دکتر امیرخانی، معاون اداره کل روابط بین الملل وزارت بهداشت به ارائه مقدمه ای از بین المللی سازی دانشگاه ها و اهداف آن پرداختند و همچنین در خصوص پنج محور اصلی بین المللی سازی دانشگاه: توسعه همکاری های دوجانبه با مراکز علم و فناوری، توسعه بین المللی سازی نظام آموزش پزشکی، بین المللی سازی نظام تحقیقات فناوری و شرکت های دانش بنیان، بین المللی سازی نظام درمان و بین المللی سازی نظام دارویی و تجهیزات پزشکی کشور می باشد، توضیحات مفصلی را ارائه نمودند.

پس از آن سرکار خانم سیروس به عنوان نماینده دفتر کشوری سازمان جهانی بهداشت در ایران در خصوص اهداف و سیاست های سازمان جهانی بهداشت، ظرفیت ها و سازوکارهای همکاری با آن سازمان از جمله ایجاد مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت(WHOCC) توضیح دادند.

سپس آقای دکتر رامین کردی به اصول، اجزا و شاخص های بین المللی سازی دانشگاه و ارائه مدل های مختلف بین المللی سازی دانشگاه و مثال های متعدد از تجارب موفق در این زمینه پرداختند.  

در ادامه آقای دکتر حقدوست، از طریق اتصال مجازی به جلسه، مباحث مربوط به هدف اصلی درخشش بین المللی، بایدهای حرکت به سمت درخشش بین‌المللی، سطوح مدیریتی و عوامل کلیدی نقش‌آفرین در عرصه بین‌الملل را ارائه نمودند.

سپس آقای دکتر آسایی، به معرفی، اهداف، ساختار و سیاست های سازمان های بین المللی مرتبط با سلامت از جمله، سازمان جهانی بهداشت، یونیسف و صندوق جمعیت سازمان ملل پرداختند. و همچنین با جزییات فرآیند عضو شدن مراکز تحقیقاتی به عنوان مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت مطالبی را ارائه نمودند که با مشارکت فعال شرکت کنندگان در خصوص نحوه همکاری با سازمان های بین المللی همراه بود.

آقای دکتر اسدی لاری به عنوان سخنران بعدی در کارگاه، در خصوص ابعاد و نقش دیپلماسی سلامت و  اهمیت آن در امور بین الملل و راه پیش رو در زمینه های مختلف بهداشتی و درمانی توضیح دادند. همچنین ایشان در ادامه به ارتقا دیپلماسی سلامت جهت کنترل پاندمی کووید-19 در ایران و کشورهای همسایه در سطوح مختلف مدیریتی پرداختند.

سخنران پایانی کارگاه، چهره ماندگار تشریفات ایران، آقای بیدار مغز بودند که در خصوص اصول و مبانی تشریفات دیپلماتیک ویژه جنابان امرا، وزرا، سفرا، استادان معزز، دیپلمات ها، مقامات عالی رتبه، مدیران بین المللی و بارزگانان ارشد توضیح دادند.

 

بخش پایانی نشست پرسش و پاسخ بد که با مشارکت فعال شرکت کنندگان همراه بود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,مناسبت ها
  • کد خبر : 10542
:
خبرنگار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings